Весели Празници с чисто тяло, мисли и чувства!

С наближаване на празниците нека поговорим за чистота на тялото, мислите и емоциите и да съхраним активността и доброто си настроение!

ТЯЛО: Сезонът зима свързваме с по-ниски температури, по-малко движение и по-големи количества храна. Празниците подсилват тези условия.
Въпреки приятната компания, уютната атмосфера, в която искате да останете възможно най-дълго време, не спирайте да се ДВИЖИТЕ пълноценно и да затопляте тялото. По този начин задвижвате лимфата, чрез която почиствате тялото и не допускате то да оттича и да се чувства тежко и тромаво.
Колкото и изобилна да е храната, решението какво и колко ще си похапнете е във вас. Избирайте храната така, че тя да храни не само тялото, но и духа ви.
Пазете чистотата на тялото си!

МИСЛИ: Темата е празнична и има всички условия мислите да са свързани с приятни споделяния, преживявания. Но при срещата с повече хора е възможно разговорът да поеме и в друга посока, така че опитвайте се да пренасочвате вниманието и фокуса в други, по приятни теми. Ако не се получава, просто излезте от него. Пазете чистотата на мислите си!

ЕМОЦИ: За тях има всички обстоятелства да са вдъхновяващи и приповдигнати. Не чакайте някой друг да ви ги създава, самите вие се погрижете за моменти и детайли носещи щастие, взаимност, уют, зареждащи ви. Пазете чистотата на емоциите си!

През целия период на празничните дни Онлайн студиото по йога продължава да работи 24 часа 7 дни в седмицата❣️

Почивката и празника не са повод да спрете да практикувате, напротив още по-голям стимул са, защото чрез тях много по-лесно и естествено поддържате тонус, спокойствие и баланс, които са предпоставка да се насладите на всяка минута живот!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *