Всичко което има значение – това е Душата! Запомнете го завинаги!

Външният вид е последното, което трябва да се цени у човека. Всичко което има значение – това е душата! Запомнете го завинаги!

Съвършенството – това е болест на много нации. Покриваме лицата си с тонове грим. Редовно се подлагаме на ботокс терапия и гладуваме за да постигнем “идеалното” тегло и фигура. Опитваме се да поправим неща, които съвсем не се нуждаят от това. А в същност оставяме без нашето внимание най-важното. Знаете ли кое?Нашата Душа.

Душата, която има нужда от грижа и внимание. Дойде време да се заемем с нея. Кажете честно, как може да очаквате някой да ви обича, ако вие сами не се обичате? Прекроявайки външността си смятате ли, че можете да кажете, че сте доволни от себе си? Не, разбира се!

Аз искам да разберете: Няма значение как изглеждаш отвън, ако си празен отвътре! Днес искам да заявя на всички: повече няма да се примирявам с гримовете, защото ми омръзна да нося чуждо лице! Дойде време да захвърлим маските. Знам, че имам бръчки, но искам да ги виждам. Все пак това съм аз. Истинската Аз. Искам да ме приемате такава каквато съм!

Светът днес се е побъркал на тема външен вид. Дори не можете да си представите какви са продажбите на компаниите, които са сложили в главите ви мисли за това, че трябва да плащате фантастични суми за да отдалечите малко неизбежните признаци на остаряването, прилагайки нездрави и неестествени продукти и терапии. Принципите за красота през 21 век са неестествени. Това е красота на стероиди, която като вирус се разпространява по целия свят. Ужасно е!

Разбирате, че изкуствената красота управлява света, държейки ни затворени в тъмницата на илюзиите ни за нашата външност. Вместо да живеем и следваме нашата същност, сме принудени да изповядваме натрапени ни канони. Но знаете ли? Омръзна ми от това. И казвам на себе си: Стига! И ви призовавам – спрете и си спомнете, кои сте в действителност? Какво точно искате? Спомнете си кои сте вие!

Външният вид е последното, която трябва да се цени у човека.

Всичко което има значение – това е Душата! Запомнете го завинаги!

Джулия Робъртс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *