Благодарността

🦋Всички ние, които сме се появили на този свят и имаме привилегията да носим светлинката на живота в нас, сме търсачи. Появили сме се с намерението да опознаваме, търсейки постоянно отговори и нови пътища. Да наблюдаваме, да осъзнаваме, да трупаме опит, стъпили на принципите, правилата, законите, по които се случва живота.

🙏В този процес на търсене едно от моите открития е вълшебството на думата „Благодаря“. Още по-впечатляваща е силата на чувството Благодарност, което изпитваме, когато я изричаме!

😇Чрез Благодарността ние изразяваме осъзнатостта си за онова, което ни се случва, за това, че то не е даром и не е даденост.

😇Благодарността носи силен магнетизиращ заряд, чрез който привличаме към себе си още от това, за което сме се развълнували и сме изпитали това специално чувство!

😇Благодарността е молитва, с която казваме, че сме готови да приемаме още от хубавите преживявания, от специалното внимание, от щедростта, от взаимността, от подкрепата, от споделеността…

😇Благодарността е порта към света на сърцето, пълен със съкровища, мечти, желания, но и с чисторъдечност, с искреност, с доброта!

😇Благодарността е целувка за душата, която я кара да лети, да се развива, да се стреми и да достига до нови и още по-вълнуващи честоти от красиви преживявания!

😇Благодарността е и преклонение към обстоятелствата, съдбата и тяхната благословия да ни осигурят възможност за благоденствие!

😇Благодарността е чародейство, което ни помага да подобрим и извисим и себе си и света, в който живеем!

✨🙏БЛАГОДАРЯ!🙏✨
П. П. Благодаря на Деси, че ме вдъхнови да напиша това❣️

Мария Чалакова
mariayogaoils.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *