Причини за нарушаване на потока на изобилието

Обградени сте със стари вещи.

Печалбата, финансовият успех, производителността и късметът ни напускат, когато започнем да трупаме различни боклуци. Всичко ново в живота на човек идва само когато има място за него. Ако натрупате стари неща, тогава потокът от изобилие веднага започва да отслабва. Много е важно да не се страхувате да се освободите от ненужните неща, които забавят развитието и блокират пътя към нещо ново. Правете по-често ревизия, като изхвърляте счупени съдове, неработещи уреди, скъсани или много стари дрехи, стари мебели. Всичко това се отразява изключително негативно на потока на изобилието.

Много сте разстроени поради липсата на пари. – Когато се оплаквате, казвам, че няма пари, защото са загубени. Приемането на финанси спира, защото не вярвате в най-доброто. Това не означава, че трябва да се задоволявате с това, което имате, но трябва да приемете настоящата си позиция и да се стремите към най-доброто, на което сте способни. Вселената е много чувствителна към това, което мислите и казвате.

Грешна мотивация.

Можеш да работиш и да се развиваш не за себе си, а за родителите си или някой друг. Докато мотивацията ви е да се опитате да докажете стойността си на света, няма да стимулирате потока на изобилието. Източникът на правилната енергия е нашата любов към себе си и искреното желание да направим живота си по-добър.

Не мога да кажа благодаря.

Благодарите на хората и на съдбата. Ако някой ви даде нещо и не поиска нищо в замяна, това е повод да кажете двойно „благодаря“ на човека. Бъдете благодарни на Вселената за даровете, които ви дава. Хората, които приемат щедростта на другите и вселената за даденост, винаги губят всичко докрай.

Живот в дългове.

Ако много често взимате пари назаем и като цяло живеете на заем, това се отразява негативно на финансовите потоци и изобилието. Колкото по-дълго живеете в този режим, толкова по-вероятно е успехът ви да ви се изплъзне

Искаш всичко наведнъж

Негативно влияе върху изобилието, когато човек иска да получи абсолютно всичко за възможно най-кратко време. Няма закъде да бързате, защото законите на изобилието работят в дългосрочен план. Трябва да се научите да приемате от Вселената това, което дава в момента. Алчността е един от най-големите грехове, които Вселената предпочита да накаже веднага. Алчността противоречи на същността на Вселената, която е най-щедра към всички нас.

Завист.

Това чувство е дори по-опасно от алчността. Ако сте завистливи, тогава може да не разчитате на честата помощ на потока на изобилието, защото той е изключително слаб или никакъв. Завистливите хора често губят всичко без следа, защото това чувство напълно противоречи на законите на успеха. Като се сравнявате с другите, няма да постигнете нищо ценно. За да станете по-успешни, трябва да се сравните с миналото си.

Изтичник: весистикитим

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *