Антъни Хопкинс: Вярвайте, вярвайте, вярвайте! Както вярвам аз.

“Повярвайте на стария глупак. В моя живот проработи, ще проработи и във вашия!

Хора от цял свят, където и да сте, аз знам, че не ви е леко сега. Аз съм старец, живея отдавна, и живея с оптимизъм.

Обръщам се към младите. които са се отчаяли.

Повярвайте ми. Четох, вече не помня къде, или в Стария Завет, или при Карлос Кастанеда, за един шаман. Била е засуха — умирал добитък, умирали хора. И шаманът казал: “Копайте ровове! Копайте ровове за дъжд!”. “Но дъжд няма!”. “Копайте ровове и ще има дъжд!”.

Невярващите ще кажат, че това са глупости, но те избират в какво да вярват. Това е рационалното мислене въпреки че в наши дни то не работи. Необходимо е ирационалното, подсъзнателното!

Когато бях малък, мечтаех да стана този, който съм сега. Може би имах видение, не знам. Изобщо не се надявах, но това, за което мечтаех, ми се случи. Сега и аз вярвам, че ние можем да сгъстяваме времето, да го притегляме към себе си.

И мечти за бъдещето, като тези от рода: “О, аз ще направя нещо догодина”. Разберете, това не работи, утрешният ден не съществува, следващ час не съществува. Това е само предположение за възможност. Но ние можем да притеглим времето в настоящето, сега, директно в слънчевия сплит, в душата ни.

Копайте ровове! Каквото и да сте замислили да направите, вярвайте в това, вярвайте в това, вярвайте в това. Ако не вярвате, преструвайте се, че вярвате. Действайте така, все едно вярвате. Ето в това е силата. Това е абсолютната сила. И тогава ще стане.

Вярвайте на мен, на стария глупак. Проработи в моя живот, ще проработи и във вашия. Никога не се предавайте!

Вярвайте, вярвайте, вярвайте! Агностик или атеист, който и да сте — това няма значение. Вярвайте, вярвайте, вярвайте! Както вярвам аз.

Антъни Хопкинс

Снимка: StudioStories.de

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *