В началото на деня… Ритуали за усмихнат, удовлетворяващ и вдъхновяващ ден!

Когато отворите очи, не бързайте да изскочите от меките завивки. Почувствайте начина, по който ви обгръщат и щастието, че отново сте живи и имате възможността да започнете всичко от начало, на чисто.

Поздравете себе си с ДОБРО УТРО! и по този начин „орисайте“ деня си да ви донесе ДОБРИ мисли, срещи, приятели, здраве, възможности, взаимоотношения…

Когато почувствате ДОБРИЯ ДЕН, който ви очаква, ще осъзнаете, че върху устните ви е изгряла Усмивка. Запазете я за целия ден!

Вземете си освежаващ душ, който допълнително ще усили усещането за новото, което ви предстои.

Раздвижете тялото си с любими движения! Така ще го накарате да се позатопли и събуди енергията в себе си. (Аз избирам йога.)

Време е да поздравите и света около вас с ДОБРО УТРО! Споделете с него Усмивката си. Не пропускайте да поздравите хората, с които споделяте дома си, съседите, които бихте срещнали, когато излизате навън, колегите в офиса, случаен минувач…

Когато поздравът и усмивката са истински, те първо зареждат този, който ги споделя, а след това и плучателите им. (Ако получателят не ги приеме, загубата е негова.)

Прегърнете най-близките си хора. „ Прегръдката е целувката на сърцата“, казва Мечо Пух.

Пуснете си музика, която да е в хармония с настроението ви. Потанцувайте! „Това променя начина, по който влизаш в света!“ (Сандра Бълок)

Направете си ароматно кафе или чай и го изпийте с удоволствие, глътка по глътка.

Сега сте готови да се наслаждавате на новия ден!

Добро утро, Ден! Добро утро на Мен! Добро утро на Света, около мен!

Мария Чолакова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *