Йога с Мария

Вземи своя неограничен достъп до йога сега!

С удоволствие споделям своите знания за всички, които копнеят да намерят спокойствието за ума, баланс в чувствата и енергия в тялото. Всеки клас е уникален, автентичен, неповтаряем като комбинация от асани и като начин на преживяване и осъзнаване.​

Screen Shot 2020-09-12 at 18.06.27
Готови ли сте да се включите в приключението Йога, онази която носи вътрешен мир, хармония в мислите и свобода в тялото?! Намерете местенце у дома, където може да останете сами, без да ви безпокоят други хора, без социални мрежи, без средства за комуникация и… върнете своя
Баланс и Спокойствие. 🙏

Изпробвай тези безплатни онлайн практики с мен!

Желая ви приятна практика!
Видове абонаменти. Инструкции как да заявите абонамент, вижте във видеото по-долу.

Избери своя план

1 месец

36 лева за 1 месец
 • Йога за всеки
 • Във всеки един момент
 • Навсякъде
 • По 2 пъти на седмица

ПОДАРЪК 2 ПРАКТИКИ

99 лева за 3 месеца
 • 24 практики + 2 подарък
 • Във всеки един момент
 • Навсякъде
 • По 2 уникални пъти на седмица
оферта

ПОДАРЪК 9 ПРАКТИКИ

175 лева за 6 месеца
 • 48 практики + 9 подарък
 • Във всеки един момент
 • Навсякъде
 • Всяка седмица 2 видеа с практики
супер оферта

Въпроси и отговори относно как да направите абонамент, вижте тук:

Подари ваучер за онлайн йога

Vinyasa Yoga (Виняса йога)

е стил в йога, който се основава на Хата йога и е създаден с цел да откликне на потребностите на съвременния човек. Отличава се с поредица от пози, които преливат една в друга в ритъм с дъха. Дъхът е инициатор на движението във Vinyasa, свързва позите вливайки ги една в друга, поради което понякога стила бива наричан „Flow Yoga“, както и практика, „синхронизирана с дишане”.

Класовете по Vinyasa Yoga се отличават с разнообразни пози и ако се включите в няколко последователни класа, ще установите, че те не си приличат.

Благодарение на разнообразието на пози и класове, тялото се развива балансирано и здраво, без да се допускат прояви на каквито и да е травми.

В този стил йога се вплита осъзнатостта за времената, преходната същност на нещата.

Редовните класове по Vinyasa Flow Yoga ще ви изненадат в някои дни със своята енергичност и динамичност, а в други с мекия, нежен и възстановителен характер. Те ни подканят да се почувстваме живи, свободни и ни напомнят, че всичко и всички сме взаимосвързани и взаимозависими.

Думата Йога
предизвиква в умовете на повечето хора, асоциация за позиции на тялото, които са граничещи със свръх физически възможности и вероятно поради това не си позволяват да я опознаят.
Факт е, че практикуването на йога носи много ползи за тялото, които го поддържат младо, активно и жизнено.
Но има една друга страна на йога, която аз обожавам. Това е потокът на сензитивност, в който започваш да “плуваш”, докато практикуваш. Сензитивност към теб самия, като неподражаемо, чисто човешко същество. Сензитивност към собствената си крехкост и огромното количество градивна сила и Обич, които съдържаш в себе си.
Практиките по Йога носят усещането за плавност, преливност и възхитителна, запомняща се осъзнатост, които те карат да се чустваш смислен, пълноценен, достатъчен.
Нашите йога практики, напомнят на танц. Танц от асани, които са взаимносвързани, вливащи, изливащи, градиращи в редуващи се възходи и моменти на почивка. Точно като процесите в живота.
Йога помага не да се изолираш и дистанцираш от света, а да се отдръпваш навътре в себе си, за да си спомняш и напомняш за чистия потенциал, с който си създаден от природата, за шанса, който имаш да си тук.
Това те връща в реалността, за да я чувстваш, да я преоткриваш, наслаждаваш и изживяваш като даваш най-доброто от себе си, бидейки готов да откриваш и най-доброто, което получаваш.
Йога е пътешествие към теб самия и към твоя постоянно трансформиращ се и подобряващ се Аз!
Тя е съвършената симбиоза от грижа и развитие на физическото и духовното ти Аз, която ти дава възможност да вземеш най-истинското, най-красивото, най-стойностното и най-мъдрото от Света, в който живееш.
Мария Чолакова

Имаш въпрос? Пиши ми на info@mariayogaoils.com

Ако предпочиташ традиционния начин за йога практики

Заповядай в студиото ми в Бургас!
бургас
Йога за духа и тялото

ул. Александровска 47, Бургас 8000

тел. 0878669701

Изпрати ми съобщение:

error: Content is protected !!